17 Temmuz 2010 Cumartesi

MAVİADA YÜZME EĞİTİM MERKEZİ

YÜZME EĞİTİMLERİ

Büyüklere Yüzme Eğitimleri

Merkezimizde yüzme bilmeyen yetişkinlere eğitimleri, bireysel olarak verilmektedir, Ayrıca yüzme stilerini (serbest, kurbağa, sırt, kelebek, dalma, vb) öğrenmek isteyenlerede özel eğitimler vermekteyiz.

Yüzme Korkusu (Fobisi) Olanlara, Yüzme Eğitimleri

Merkezimizde yüzme bilmeyen ve bilen ancak su ortamına veya yüzmeye karşı korkosu (fobisi) oluşan yetişkin veya çocuklara da bu korkularını yenmeleri sağlayacak yüzme eğitimler verilmektedir, böylece yaşam kaliteleri arttırmalarını sağlamaktayız.

Çocuklara Yüzme Eğitimleri

Merkezimizde her yaştan çocuğa anlaşmalı olduğumuz kapalı yüzme havuzunda yüzme eğitimleri verilmektedir, çocuklarınıza tüm yüzme stillerinde yüzme eğitimi aldırarak gelişimine katkıda sağlamakla kalmaz, sportif disipli doğru alan çocuklar eğitim hayatında daha başarılı olmaktadır, ayrıca ileriki yaşamında ona katkıda bulunmuş olursunuz.

Her çocuğun yüzme öğrenmesi gerektiğini unutmayınız, çocuğunuzu ne kadar erken yüzme eğitimi aldırırsanız o kadar faydalı olacaktır. (En erken 4 yaş) Ayrıntılı bilgiyi merkezimizden alabilirsiniz.

Engellilere Yüzme Eğitimleri

Merkezimizde doktor tavsiyesi ile yüzme egzersileri veya yüzme faaliyetlerinde bulunması tavsiye edilen engellilerle bireysel olarak ilgilenilerek yaşam şartlarını kolaytırmaya çalışmaktayız. Yüzme eğitimi ve faaliyetlerinde engelli arkadaşlardan oldukça olumlu sonuçlar almaktayız, buda bize ayrı bir mutluluk vermektedir.

Yüzme Stilleri

* Serbest yüzme
* Kurbağalama yüzme
* Sırtüstü yüzme
* Kelebek yüzme

Yüzme Teknikleri Eğitiminde Dikkat Edilecekler:

1. Kol çekişi
2. Çekiş şekilleri
3. Ayak vuruşu
4. Kollar ve bacakların zamanlaması
5. Vücut pozisyonu ue nefes alma-verme
6. Kol ve vücut hızı için şekiller
7. Genel hatalar
8. Driller
9. Nefes alma şekilleri
10. Genel koordinasyon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder